Tillykke med 2. pladsen til DM i Skills* i Hyundai

Kent har flere gange stået på podiet til DM i Skills 

 

Fredag, den 26. august 2016 deltog Kent Stig Jensen i DM i Skills for 3. gang og fik en flot 2. plads. Det er super godt gået at vores nye servicerådgiver og mekaniker på det nye bilmærke Hyundai for 3. gang står på sejersskamlen. Første gang opnåede Kent en 1. plads, anden og tredje gang en 2. plads ud af alle deltagende Hyundai mekanikere i Danmark.

Kent deltog i 2013 i VM i Skills i Korea sammen med 100-109 andre dygtige menkanikere fra hele verden, det blev desværre ikke til en podieplads, men alle opgaver blev løst og forsvaret overfor en Koreansk censor, og det var en stor oplevelse.

Hyundai får en god start hos Per B med Kent i spidsen for bilmærket, hvor han er servicerådgiver og mekaniker. 

Tillykke til Kent!

 

*DM i Skills er en landskonkurrence med svære opgaver indenfor forskellige fag. Kent deltog som tekniker/mekaniker på bilmærket Hyundai og konkurrencen indeholder en teoriprøve med 50-100 spørgsmål på dansk eller engelsk, herefter går deltagerne videre til den praktiske del, hvor de skal vise, at de bruger testerne helt korrekt. Der står 5 biler med fejl på, og her skal de overfor censor vise, hvordan de finder fejlene og forklare, hvordan fejlene skal udbedres. Når der indenfor Hyundai mærket til DM i Skills er fundet en vinder, bliver nr. 1 inviteret til Hyundai VM i Skills enten i Korea eller i Frankfurt.