Per B biludlejning - Lej din bil her

Altid nye biler i udlejningsprogrammet til markedets billigste priser. Billeje foregår fra bilforretningen Per B. hos Per B Biludlejning One2move, Kejlstruphøjvej 2 i Silkeborg. Du kan let komme hertil med bus no. 12 se her. Vi har i samarbejde med One2move billig billeje i Silkeborg. Udlejning af nye Hyundai, Ford, Mazda og Suzuki biler til markedets billigste priser.

Det skal være billigt og let at leje bil hos Per B, så billigt, at hos os koster en Fiesta med god plads det samme som en microbil koster hos andre biludlejere, og så let, at bilen står klar til af køre afsted i, når du kommer. Du kan gå ind her og bestille lejebilen.

Det er hovedsageligt Ford biler vi har i programmet i øjeblikket,  men i flere forskellige størrelser. Vi kan tilbyde dig leje af biler  som kort- og langtidsleje, du bestemmer. :

Og perioden bestemmer du helt selv, det kan være alt fra en dag til flere måneder du kan leje bil hos Per B. Læs om minileasing af person- og varebil her 

 

Lej bil her hos os og læs nærmere om vilkår, leje-, forsikrings- og forretningsbetingelserher til venstre på siden.

Book din bil her

Ingen bekymring

Vi sørger for det hele, billeje er inklusiv kasko- og ansvarsforsikring, moms og 100 km, og skal du leje bil i 4 uger eller mere, kan det betale sig for dig at mini-lease. Det eneste du skal opfylde, når du forudbestiller er gyldigt førerbevis/kørekort og skriftlige adresseoplysninger f.eks. sygesikringsbevis. Du betaler når du henter bilen hos os, kontant eller med betalingskort.

 

Minileasing

Du kan langtidsleje og minilease bil hos os til en konkurrencedygtig pris. Alt er inkluderet i prisen, så du skal ikke have bekymringer. Minileasing til både person- og varebiler og til private og erhverv.