Du kan selv stoppe tyveri af bilhjul

Vi kan hjælpe hinanden med at stoppe en kedelige tendens. Pressen skriver om hærværk, der går ud på at gerningsmænd går rundt og løsner boltene/møtrikker på din bils hjul. Det er en frygtelig farlig tendens. Godt nok kan du normalt altid høre en skurende lyd fra hjulene, når du kører, hvis noget er løsnet. Og hører du det, skal du straks stoppe og tjekke, hvad der er galt.

Vi vil gerne hjælpe med at sætte en stopper for den slags hærværk og  tilbyder at montere låsebolte, som ikke kun forhindrer den slags, men også forhindrer tyveri af dine fælge og hjul generelt. 

Få monteret låsemøtrikker/låsebolte på din bil, så kan hverken tyve eller andre løsne boltene på bilens hjul.

Vi tilbyder dig montering af nye møtrikker med unik skruenøgle, der kun findes én top til, så det kun er din personlige skruenøgle, der kan løsne dem.

På dit lokale Via Biler værksted i Silkeborg hjælper vi dig med montering af unikt sæt låsebolte/-møtrikker, book tid her eller ring 87221022.

Det koster kun kr. 695,- at være mere sikker

Skal du til udlandet med din bil, er låsebolte en rigtig god idé for tyve og hærværksmænd har ingen nationalitet, og specielt alufælge har stor interesse rundt om i Europa.