Lån til ny eller brugt bil

Som bilforhandler giver vi dig altid gode billån, til en lav variabel eller fast rente, alt efter hvad du ønsker og synes er bedst. Vi taler med dig om betingelserne, og du får en udregning på den nye bil, hvor oplysningerne er tydelige.

Når du har fundet din drømmebil kan vi tage en snak om, hvordan den skal finansieres, og finde den for dig bedste låneløsning.

Du får en opgørelse med:

  • størrelse på udbetaling
  • antal år låneaftalen kører
  • renteprocent fast eller variabel
  • låneomkostninger i lånets løbetid
  • ÅOP (årlig omkostnings procent)

alt sammen så du kan sammenligne med andre lånetilbud. Vi tilbyder almindelig billån, lån uden udbetaling, erhvervsleasing og privatleasing med fordele som fast månedlig ydelse i hele perioden, mulighed for mindre førstegangsydelse, uden bekymring for service af bilen, det er nemlig inkluderet, medfinansiering af ekstraudstyr. Alt i alt en let og sikker måde at finansere din nye bil på.

 

Hvad får du her, som bankerne ikke kan tilbyde?

Du får lån, der kun er til biler, og som regel til en billigere rente. Et billån hos os er ikke afhængig af om du har andre låneaftaler og indgår derfor heller ikke i en opgørelse over hvor kreditværdig du er her i butikken. vi kan tilbyde forskellige slags lån til bil:

Lån uden udbetaling

Du har mulighed for at låne uden udbetaling og pant, mulighed for at indfri dit lån når du vil, du kan vælge en betalingsfri måned i lånets løbetid uden ekstra omkostninger. Vi skal som udgangspunkt ikke have årsopgørelser og lønsedler for godkendelse, men hvis du ønsker billån uden pant i bilen kræver det at du kan fremvise en positiv årsopgørelse.

Kontakt

Bilrådgiverne i de tre afdelinger står klar med din næste nye bil og det helt rigtige lån til den, så ring tlf. 87221010 og tast 4 og hør nærmere eller brug formularen øverst til højre.

Suzuki privatfinans

Vil du gerne have fordelene ved leasing som sikkerhed i dit bilbudget, men egentlig hellere vil eje din bil med den frihed og fleksibilitet, det giver, er Suzuki Privatfinans nok noget for dig. Her får du nemlig budgetsikkerhed, selvom du ejer bilen.

Privatfinans giver dig følgende fordele i forhold til Privatleasing: 

  1. Den månedlige ydelse er lavere end ved leasing.
  2. Renteudgifterne er fradragsberettigede.
  3. Privatfinans kan laves på alle modelvarianter.
  4. Du bestemmer selv, hvornår du vil skifte bil. 

Privatfinans er en købekontrakt, som også indeholder en serviceaftale, hvor du betaler for både bil og vedligeholdelsesudgifter i en fast månedlig ydelse. Dermed undgår du uforudsete udgifter ifm. service og evt. reparation i de 3 første år (samme tidshorisont som en typisk leasingaftale). Det hele er samlet i én købekontrakt, hvor du betaler en udbetaling (min. 20%) og herefter en månedlig ydelse i op til 84 mdr., hvor serviceaftalen er inkluderet i de første 36 måneder. læs mer om Suzuki Privatfinans her