Privatleasing

Du kan privatlease flere af de biler vi sælger fra forretningen, så spørg en af vores rådgivere om indhold og betingelser, her er i hovedtræk hvordan vores privatleasing fungerer:

 

Værd at vide om privatleasing

Hvis du er træt af værkstedsregninger, forhandling af pris ved køb af ny bil og ikke mindst bekymret for at få den rigtige pris for din gamle bil - så er Ford Privatleasing noget for dig. Du får en attraktiv løsning, hvor du betaler en fast månedspris, der dækker de reelle omkostninger, som er forbundet med at køre i en personbil.

Aftalens længde

Prisen sættes blandt andet ud fra løbetid og kilometer, og du skal således vælge hvor mange kilometer pr. år du regner med at køre, samt hvor lang løbetid du ønsker. Minimum 36 mdr. og maks. 48 mdr.

Service og vedligeholdelse

Aftalen dækker forskriftsmæssig service og nødvendig vedligeholdelse i hele perioden. Skader og slitage, som skyldes forkert anvendelse af bilen, dækkes ikke. Service og reparationer skal udføres på autoriseret værksted.

Tilbagelevering

Før udløb af leasingaftalen vil du modtage et brev, som forklarer, hvor bilen skal afleveres, samt hvilke muligheder du har for eventuelt at forlænge aftalen eller lease en ny bil. Såfremt du ved aflevering af bilen har kørt færre kilometer end det aftalte, får du refunderet 30 øre pr. km. Hvis bilen har kørt flere kilometer end det aftalte, vil du blive opkrævet en sats afhængig af bilmodel.

Opsigelse

Du kan tidligst opsige aftalen, når der er forløbet 11 måneder fra aftalens start. Aftalen skal opsiges med 1 måneds skriftlig varsel. Indbetalt ekstraordinær leasingydelse refunderes ikke.

Hvad hvis bilen bliver totalskadet?

Inden for det første år vil din førstegangsydelse blive refunderet med 1/12 pr. forløbne måned. Dvs. hvis bilen totalskades efter 6 måneder, bliver du godtgjort for 6/12 af den betalte førstegangsydelse. Ved totalskade senere end 12 måneder efter leasingkontraktens indgåelse refunderes den betalte førstegangsydelse ikke.

Hvad er ikke automatisk med i privatleasing?

Dæk er et tilvalg. Hvis du vælger dæk med i aftalen, er udskiftning af sommer- og vinterdæk som følge af almindelig slitage og i henhold til lovens minimumskrav samt opbevaring og ombytning inkluderet. Udskiftning og ombytning af dæk skal foretages ved en autoriseret Ford forhandler.

Brændstof er et tilvalg. Der er mulighed for at vælge brændstofkort til aftalen, hvor du får adgang til attraktive rabatter. Brændstoffet vil blive faktureret sammen med den månedlige leasingydelse. Kortet kan bruges til benzin, diesel, vask og øvrige bilrelaterede artikler.

Grøn ejerafgift modtager du selv opkrævningen på direkte fra Staten.

Du kan ikke overtage bilen, hverken i løbet af perioden eller ved udløb