Hils på vores erhvervsteam

Lea Muurholm og Dan Bak Nielsen hjælper dig med din næste erhvervsbil, fimabil og leasingbil. De byder på et stort udvalg af biler og med mange opbygnings- og finansierings- og leasingmuligheder. Som noget nyt kommer Lea og Dan gerne ud og viser, hvilket erhvervsbiler der findes og hvordan et køb kan finansieres og ikke mindst, hvordan firmabilen kan vedligeholdes med serviceaftale oma. Kommer du på Silkeborg og omegns arbejds- og byggepladser, eller kommer du til rundstykker hos Silkeborgs lokale forhandlere af værktøj, kan du forvente at se en del til Lea. Hun tager naturligvis en kassevogn fra Per B med, således du kan se på varen.

Dan og Lea sidder på spring for at hjælpe dig til den bedste firmabilsløsning med bl.a.

  • Kontant bilkøb
  • Operationel leasing
  • Finansiel leasing
  • Full service billeasing
  • Flådestyring
  • Tilpasset løsning til din virksomhed

Per B Transit Erhvervscenter og Hyundai Erhvervscenter

At vi er Ford Transit Erhvervscenter, betyder at vi har helt styr på Transitterne både i salg og på værkstedet, så har du Transit eller overvejer at købe en, så kom til os.

Indretningen af bilen hjælper vi dig med gennem vores samarbejdspartnere, der laver indretninger til enhver type bil, så du kan holde styr på værktøj og materialer.

Det er mange størrelser og muligheder, så kontakt erhvervschef Dan Bak Nielsen tlf. 87221026 eller e-mail: db@perb.dk , og I kan sammen finde den for dig og dit firma bedste løsning.

Som en nyhed i 2017 har vi også Hyundai Erhvervscenter, hvor vi starter med at præsentere H350. H350 fås i flere forskellige størrelser men fælles for dem alle er, at der er tale om en fremragende komfort, avancerede teknologier og gode garantier.

Van Personbiler - mange muligheder hos Per B

Du finder alle typer erhvervsbiler her i bilhuset i Silkeborg, vi har fire nyvognsmærker at vælge imellem og de fleste af bilmodellerne kan købes som van. Så er du på udkig efter en arbejdsbil, med personbilstræk kan du med fordel kigge i alle afdelinger hos Per B, FordHyundai og Mazda byder alle på fine personbiler til erhverv- og firmabrug.