Hils på vores erhvervsmand

Dan Bak Nielsen hjælper dig med din næste erhvervsbil, fimabil og leasingbil. Han byder på et stort udvalg af biler og med mange opbygnings- og finansierings- og leasingmuligheder. Dan kommer gerne ud og viser, hvilke erhvervsbiler der findes og hvordan et køb kan finansieres og ikke mindst, hvordan firmabilen kan vedligeholdes med serviceaftale oma.

Dan sidder på spring for at hjælpe dig til den bedste firmabilsløsning med bl.a.

  • Kontant bilkøb
  • Operationel leasing
  • Finansiel leasing
  • Full service billeasing
  • Flådestyring
  • Tilpasset løsning til din virksomhed

Via Biler Transit Erhvervscenter og Hyundai Erhvervscenter

At vi er Ford Transit Erhvervscenter, betyder at vi har helt styr på Transitterne både i salg og på værkstedet, så har du Transit eller overvejer at købe en, så kom til os.

Indretningen af bilen hjælper vi dig med gennem vores samarbejdspartnere, der laver indretninger til enhver type bil, så du kan holde styr på værktøj og materialer.

Det er mange størrelser og muligheder, så kontakt erhvervschef Dan Bak Nielsen tlf. 87221026 eller e-mail: dann@viabiler.dk , og I kan sammen finde den for dig og dit firma bedste løsning.

Som en nyhed i 2017 har vi også Hyundai Erhvervscenter, hvor vi starter med at præsentere H350. H350 fås i flere forskellige størrelser men fælles for dem alle er, at der er tale om en fremragende komfort, avancerede teknologier og gode garantier.

Van Personbiler - mange muligheder hos Via Biler Silkeborg

Du finder alle typer erhvervsbiler her i bilhuset i Silkeborg, vi har fire nyvognsmærker at vælge imellem og de fleste af bilmodellerne kan købes som van. Så er du på udkig efter en arbejdsbil, med personbilstræk kan du med fordel kigge i alle afdelinger hos Via Biler Silkeborg, FordHyundai og Mazda byder alle på fine personbiler til erhverv- og firmabrug.