Hyundai i10

Hyundai i10 er lidt mere gennemført og lidt mere gennemtænkt end de fleste i sin klasse. Med plads op til 5 personer og bilen usædvanlig støjsvag og med en perfekt udnyttelse af kabinen giver den dig fonemmelsen af at sidde i en væsentlig større bil. Proportionerne er i orden hos Hyundai i10. Set fra den ene side er den bred og lav. Fra den anden side er den sporty. Den har lidt af det hele og født under designretningen Fluidic Sculpture, gør den det godt i en 5-dørs model.

Et facelift blev introduceret til Nytårsshow 2017 i januar måned, og Berlingske Media har kåret den til Årets Mikrobil 2017 og det er netop på grund af et højt udstyrsniveau, de 5 års garanti uden kilometerbegrænsning og den høje kvalitet.

Ny Hyundai i10 fås i 4 modelvarianter: Life, Trend, Comfort og Premium

 

Startpris v/1.0 ECO benzin, Life 4-pers, 66HK, 25 km/l, 93 g/km CO2 vejl. fra 88.686 ink. leveringsomkostninger. Den årlige ejerafgift på denne bil er pr. 01.07.2018 kr. 1.000,-.

NY PRISLISTE

Bedst i test

Hyundai i10 1.0 Eco Life er den mest økonomiske pendlerbil - iblandt 26 af de mest populære modeller. Se placeringen

her 

 

Garantier

Der er 5 års fabriksgaranti på Hyundai i10 og der er 12-års garanti mod gennemtæring af karrosseriet indefra. Det eneste du skal gøre er at møde op til det årlige korrosseritjek. Der er 5 års lakgaranti som omfatter enhver udvendig karrosseridel, hvorpå der opstår en lakfejl, der er forårsaget af en materiale- eller fabriksfejl. Opstår der problemer med lakeringen inden for de 5 år vil det blive udbedret af et autoriseret Hyundai-værksted.

Kontakt i salg

Allan Lykke Sørensen og Casper B. Christensen står klar til at hjælpe dig i Hyundai afdelingen.