Hyundai Tucson FL

Faceliftet udgave af Hyundai Tucson netop landet i butikken. Oplev et smukt faceliftet ydre og stilfuldt indre.

Den behagelige indstigning og fuld af komfort. Ergonomisk design i forhold til alle funktioner, der er placeret praktisk og intuitivt og gør enhver tur i Tucson til en fornøjelse. Tucson er en meget rummelig SUV i sin klasse, og byder på features, der gør hverdagen lettere og mere luksuriøs. 

Hyundai Tucson-motorprogrammet består af to benzinmotorer med henholdsvis 132 hk og 177 hk og to dieselmotorer med enten 115 hk eller 136 hk. Alt efter motortype og -størrelse, tilbyder Hyundai valg mellem enten manuelt eller 7-trins automatgearkasse med dobbeltkobling. Afhængig af modelvariant, må den nye Tucson trække op til 1.900 kg.

Tag familien med til en køretur i Hyundai Tucson og oplev selv hvor god en indstigning den har og hvor lækker den er for alle i familien.

Det starter med Life

Startpris 1.6 GDi - 132 HK, Life (6 trins gearkasse) 14,3 km/l, 162 g/km CO2,  pris fra 254.995 kr. inkl. leveringsomkostninger. Den årlige ejerafgift er på 3.020 kr.  

Startpris 1.6 Diesel/diesel mild hybrid (6 trins gearkasse) 20,4 km/l, 129 g/km CO2, pris fra 264.995 kr. inkl. leveringsomkostninger. Den årlige ejerafgift på denne bil er 4.320 kr.

 

Garantier

Der er 5 års fabriksgaranti på Hyundai Tucson og der er 12-års garanti mod gennemtæring af karrosseriet indefra. Det eneste du skal gøre er at møde op til det årlige korrosseritjek. Der er 5 års lakgaranti som omfatter enhver udvendig karrosseridel, hvorpå der opstår en lakfejl, der er forårsaget af en materiale- eller fabriksfejl. Opstår der problemer med lakeringen inden for de 5 år vil det blive udbedret af et autoriseret Hyundai-værksted.

Kontakt i salg

Frank Vorgod Kristensen, der står klar til at hjælpe dig i Hyundai afdelingen tlf. 81774094 e-mail fvk@perb.dk