Mazda3 Hatchback 

En sportslig hatchback med lavt brændstofforbrug. Det er altså bilen du skal vælge hvis du gerne vil være smart, hurtig og økonomisk på en og samme tid. Mazda3 giver dig en unik køreoplevelse, og har det smarte look pga. det prisvindende design "KODO - Soul of Motion". Karosseriet er der arbejdet med, så hver del er målt og vejet og vurderet, samtidig er bilen gjort stærkere med bedre ydeevne. Alt fra chassis og karrosseri til motor og gearkasse er udviklet med SKYACTIV-TEKNOLOGI. Den skal prøves!

 

Startpris v/Vision modellen 2,0 med 120 HK, 19,6 km/l, 119g/km CO2 vejl. pris fra 227.565 inkl. lev.omk.  

Mazda3 Sedan

En flot strømlinet sedan med lavt brændstofforbrug. Sedanmodellen giver dig rummelighed til familie oppakning mv. og hvis du samtidig gerne vil være smart, hurtig og økonomisk så er det absolut den model, du skal vælge. Mazda3 giver dig en god køreoplevelse, og har det smarte udseende pga. det prisvindende design "KODO - Soul of Motion". Karosseriet er som ved hatchback målt og vejet og vurderet, samtidig er bilen gjort stærkere med bedre ydeevne. Alt fra chassis og karrosseri til motor og gearkasse er udviklet med SKYACTIV-TEKNOLOGI.

 

Startpris v/Vision udstyrs modellen 2,0 med 120 HK, 19,6 km/l, 119g/km CO2 vejl. pris fra kr. 227.565,- inkl. leveringsomkostninger.

 

Modeller

Mazda 3 Core, indeholder dæktrykovervågning, indfarvet tagspoiler, midtarmlæn foran, fjernbetjent centrallås, startknap til motoren, el-ruder for og bag, manuel aircondition, 3 trins sædevarme foran, instrumenter med gearskifteindikator og tripcomputer, Radio med MP3 samt USB- og AUX-indgang, fire højtalere og mulighed for ratbetjening, ABS-bremsesystem med elektronisk bremsekraftfordeling (EBD) og elektronisk bremseassistance (EBA), dynamisk stabilitetskontrol (DSC) og antispinsystem (TCS).

 

Mazda 3 Vision, indeholder det samme som Core og derudover også 16" letmetalfælge,mørktonede bageste sideruder og bagrude,  tågeforlygter, indfarvede el-justerbare sidespejle med elektrisk foldefunktionb, midterarmlæn bag, læderrat og læderbetrukket håndbremsegreb, 2-zone automatisk klimaanlæg, HMI Commander, 7" trykfølsom farveskærm, parkeringssensorer bag, fartpilot med justerbar hastighedsbegrænser, Bluetooth og CD-afspiller, 6 højtalere, regn- og lyssensor, bakspejl med automatisk nedblænding, Smart City Brake Support (SCBS), Rear Vehicle Monitoring (RVM),

 

Mazda 3 Optimum, indeholder ud over Core og Vision udstyret 18" letmetalfælge, LED-kørelys og LED-baglygter, Active Driving Display, sportsinstrumentering med centralt placeret omdrejningstæller og digitalt speedometer, Bose Surround Sound audiosystem med MP3, Bluetooth og 9 højtalere, nøglefrit låse- og startsystem, parkeringssensor for og bag, Bi-Xenon-forlygter. v/Mazda3 Optimum med aut.gear er der skiftekontakter til gearkassen i rattet.

 

Anhængertræk

Mazda3 må gerne få anhængertræk monteret og må køre med 950 kg. på krogen 1,5 100HK Benzin, kan vejes op til 1.024 kg

1.300 kg. v/2,0 120HK Benzin, kan vejes op til 1.385 kg

1.300 kg. v/2,0 120HK aut. Benzin, kan vejes op til 1.361 kg

1.500 kg. v/2,2 150HK Diesel, kan vejes op til 1.565 kg

1.500 kg. v/2,2 150HK aut. Diesel (kun Hatchback), kan vejes op til 1.575 kg

(anhængervægt med bremse).

 

Ekstra udstyr

Det kan godt være en fordel at have bestemt sig inden, hvor meget ekstra der skal til for at du har drømmebilen, når du handler ny bil, bla. fordi det så bliver monteret fra fabrikken. Mazda3 kan leveres med en lang række intelligente sikkerhedssystemer, bl.a. Rear Vehicle Monitoring, gør dig opmærksom på biler i den for dig blinde vinkel. Alarm ved vejbaneafvigelse (LDWS) advarer dig, hvis du kører ud over stregerne på vejen. Ved hårde opbremsninger tændes havariblinket automatisk. Mazda Radar Cruise Control (MRCC) hjælper med at holde en sikker afstand til forankørende om natten oplyser det adaptive forlygtessystem med fjernlysstyring og sørger selv for at du ikke blænder andre trafikanter. Distance Recognition Support System(DRSS) overvåger ved hjælp af radarteknologi området foran bilen og er aktivt ved hastigheder mellem 30 - 200 km/t. Afstanden til de forankørende vises i kørselsdisplay og en tidsvisning med hvornår du er for tæt på den forankørende. Kommer du for tæt på vil DRSS systemet blinke som advarsel. DRSS kan fås mod merpris til Mazda3 Optimum.

Mangler du udstyr til din allerede købte Mazda kan dette bestilles på vores lager, find bla. Frontspoiler, bagskørt, tagspøjler, hækspoiler, sideskørter, kofangerbeskytter af rustfrit stål, sportslydpotte, huse til sidespejle

 

Kontakt i salg

Palle Kristansen, der står klar til at hjælpe dig i Mazda afdelingen tlf. 40170882 e-mail pk@perb.dk