Mazda6 Stationcar

Er flot og strømlinet med utrolig meget plads, både til familien og til bagagen. Mazda 6 er til den bevidste køber, der vil være smart, hurtig og økonomisk på een og samme tid. Den giver dig en fantastisk god køreoplevelse, og har det smarte udseende pga. det prisvindende design "KODO - Soul of Motion". Karosseriet er som ved hatchback målt og vejet og vurderet, samtidig er bilen gjort stærkere med bedre ydeevne. Alt fra chassis og karrosseri til motor og gearkasse er udviklet med SKYACTIV-TEKNOLOGI.

Startpris v/Core udstyrs modellen 2.0 med 145 HK, Benzin, 17,9 km/l, 131g/km CO2,  vejl. prisfra kr.  263.813,- inkl.  leveringsomkostninger

Mazda6 Sedan

Det er altså bilen du skal vælge hvis du gerne vil være smart, hurtig og økonomisk på en og samme tid. Mazda6 giver dig en unik køreoplevelse, og har det smarte look pga. det prisvindende design "KODO - Soul of Motion". Karosseriet er der arbejdet med, så hver del er målt og vejet og vurderet, samtidig er bilen gjort stærkere med bedre ydeevne. Alt fra chassis og karrosseri til motor og gearkasse er udviklet med SKYACTIV-TEKNOLOGI. Mazda6 Sedan er blevet større uden at blive tungere. Den skal simpelthen prøves!

Startpris v/Core modellen 2,0  med 145 HK, benzin, 18,2 km/l, 129g/km CO2, vejl. pris fra kr. 262.901 inkl.  leveringsomkostninger

Ekstra udstyr

Det kan godt være en fordel at have bestemt sig inden, hvor meget ekstra der skal til for at du har drømmebilen, når du handler ny bil, bla. fordi det så bliver monteret fra fabrikken.

Mangler du udstyr til din allerede købte Mazda kan dette bestilles på vores lager, find sammen med sælger eller lageret, det ekstra du ønsker. Kontakt Jens Jensen tlf. 87221019  e-mail jj@perb.dk   eller Morten Bisbo, tlf. 87221017 e-mail mb@perb.dk, og bestil ekstra udstyr.

Anhængertræk

Mazda6 må selvfølgelig gerne få anhængertræk monteret og må køre med 1.300 kg. på krogen v/2,0 145HK benzin, det er muligt med en opvejning til ca. 1.400 kg afhængig af model.

1.500 kg. v/2,0 165HK benzin

1.500 kg. v/165 HK/192HK benzin Aut., kan vejes op til ca. 1.700 kg afhængig af model

1.600 kg. v/Dieseludgaverne, og de kan vejes op til ca. 1.700 kg afhængig af model

(alle med bremse). 

Er trækmuligheden en vigtig ting for dig, kan du kontakte en af rådgiverne i salg her

I-ELOOP-system

Mazda6 er den første bil, der har i-ELOOP-system, udviklet til at forsyne det elektriske system med strøm ved hjælp af den energi der laves når du sætter farten ned.

Med i-ELOOP er motoren fri for at skabe elektricitet samtidig med at den driver bilen fremad, så med i-ELOOP bruges 100% af motoreffekten til fremdrift, hvilket forbedrer bilens brændstofeffektivitet og miljøvenlighed. Der er i-ELOOP display i instrumentpanel, der viser hvor meget strøm du genererer, og hvor stor ladning du har, ved at sætte farten ned.