Ny Mazda3 2019

Nu i butikken

 

Vi kan nu præsentere den første model i en helt ny generation af Mazda biler. Den nye Mazda3 skiller sig helt klart ud fra mængden af biler i det såkaldte C-segment med det prisbelønnede designsprog "KODO - Soul of Motion". En sportslig, emotionel 5-dørs hatchback præsenteres i marts og den elegante og sofistikerede 4-dørs sedan introduceres i maj måned 2019.

 

Designet er noget helt for sig, smukke og samtidig rå linjer hele vejen rundt om den nye Mazda3 udvendig, og minimalistisk og behagelig atmosfære inde i den nye Mazda3, med ent meget overskueligt instrumentbord, hvor alt kan betjenes og aflæses med lethed. De vigtigste informationer kan læses direkte i forruden, så du kan holde blikket på vejen. 

 

Nyudviklede sæder med særdeles god støtte til kroppen, nye indstillingsmuligheder på rattet og brug af bløde og lækre materiale er hvad den nye Mazda3 kan kendetegnes med.

 

To motorer er tilgængelige fra start: En 2.0-liters benzinmotor, SKYACTIV-G, med 122HK og en 1.8-liters dieselmotor, SKYACTIV-D, med 116HK. Fåes begge som 6-trins manuel eller 6-trins automatisk gearkasse.

 

Startpris v/Sence udstyrs modellen 2,0 med 122 HK,  vejl. pris fra kr. 250.000,- inkl. leveringsomkostninger

Modeller

Mazda3 Sense, er som standard udstyret med head-up-display i forruden, navigation, full LED-forlygter, delvis digital instrumentering, adaptiv fartpilot, Apple CarPlay, infotainmentsystem md 8,8" skærm, 16" alu fælge, lys- og regnsensor oma. Hertil kommer et næsten komplet sikkerhedsudstyr med bla. automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse, vejbaneassistent, blindvinkelalarm, fjernlysassistent og skiltegenkendelse.

 

Mazda3 Sky er der 18" alufælge, varme i viskernes hvileposition, nøgelfri adgang, bakkamera, varme i rattet, automatisk nedblændeligt bakspejl og automatisk 2-zoners klimaanlæg.

 

Mazda3 Cosmo er den bedst udstyrede model indenfor ny Mazda3 med yderligere avancerede sikkerhedsfunktioner bla. advares om biler, der kommer fra siderne, når man eks. kører ud fra en sidevej med dårlig oversigt. Den adaptive fartpilot får tillige en funktion, der gør at bilen selv holder sig indenfor vejstriberne og følger den forankørende bil v/køkørsel. Cosmo har sort læderindtræk, el-indstillelige forsæder, Bose® Sound System med 12 højtalere og et 360° kamera.

 

Kontakt i salg

Palle Kristansen, der står klar til at hjælpe dig i Mazda afdelingen tlf. 40170882 e-mail pk@perb.dk