Celerio

Suzuki Celerio er den helt nye Suzuki som er en mellemstørrelse i forhold til Alto og Splash. Den har gode køreegenskaber og du sidder godt i sædet og betjeningspanelet i bilen er overskueligt og let at forstå. Det er én af de få minibiler der har 5 døre, hvilket også er et stort plus. Prisen starter ved kun kr. 98.990,- for den billigste model. Den er med aircondition, el.ruder foran, fjb. centrallås og design integreret CD-radio og Bluetooth forbindelse til håndfri betjening af mobiltelefonen. Et uhørt højt udstyrsniveau til prisen.

Der er 3 års/100.000 km’s fabriksgaranti.

Startpris v/1.0,Comfort, 68HK, 23,3 km/l, 99 g/km CO2 vejl. pris fra kr. 102.970,- inkl. leveringsomkostninger. Den helårlige ejerafgift på denne bil er  kr. 1.080,-.  

PRISLISTE

 

Ekstra udstyr

Det er en fin idé at bestemme inden, hvor meget ekstra der skal til for at du har drømmebilen, så det kan monteres fra fabrikken. Så kig på Suzukis side under tilbehør til din Suzuki Celerio, klik evt. her og se, hvad du kan få til Celerio.

 

Du kan også efterbestille ekstraudstyr hvis der er noget du mangler til din nye suzuki:

Bla. alufælge, låsebolte, baglygtekappe, bagklapliste, tagspoiler, rørhale, sænkningssæt, folie til bagklap, sportsudstødning, lister til siden, parkeringssensorer, kofangerbeskyttere, sidelister, bagkofangerbeskytter, tågelygter, skiholder, cykelholder, tagbøjler, lygtebom, kabelsæt, midterarmlæn med eller uden cd-holder, dørtrinsliste, sædevarmer, fj.bet. og app. til iPhone, fj.bet. til varmer, motor/kabinevarmer, gearknop, gearmanchet, bagagerumsbakke eller -måtte, hundetæppe, måtter de-luxe eller standard. multimediecenter, blueTooth mv.

Anhængertræk

Suzuki Celerio må gerne få anhængertræk monteret og den må have 400 kg. på krogen (anhængervægt med og uden bremse). LÆS MERE

Kontakt i salg

Daniel Michaelsen, står klar til at hjælpe dig i Suzuki afdelingen tlf. 40179894 e-mail dam@perb.dk