Kom og prøv Hyundai IONIQ electric

Hyundai Silkeborg har testbil fra 20. oktober 2017

Der har været ventetid på at prøve den nye Hyundai IONIQ electric - 100% elbil, men nu kan du, som et af de få steder i Danmark,  prøve den i Silkeborg her i forretningen fra fredag den 20. oktober 2017. 

 

Flere og flere danskere overvejer at skifte diesel- eller benzinslugeren ud med et grønnere alternativ i form af en el- eller hybridbil. Den prisvindende Hyundai IONIQ, der blev lanceret i hybridversionen i starten af året, har oplevet flot modtagelse i både Danmark og udlandet.

 

Nu lanceres elbilversionen, IONIQ electric, i Danmark, og for at give interesserede kunder den bedst mulige oplevelse af bilen, etablerer Hyundai enkelte danske testcentre. Derfor præsenterer Hyundai Silkeborg muligheden for at prøvekøre den banebrydende elbil.

 

Prøv den grønne kørsel ”Vi ved, at de danske forbrugere i højere og højere grad overvejer den grønne kørsel frem for benzin- og dieseldrevne biler. Mange betragter det alligevel som et stort skridt at tage, og derfor har vi med lanceringen af IONIQ electric valgt at etablere testcentrene, der skal give danskerne mulighed for at prøve den grønne kørsel af, inden de køber.

 

I øvrigt smækker vi priserne helt i bund, og gør den grønne drøm mulig med en startpris fra kun 249.995,-

 

Læs mere om elbilen her