Nordic Edition til kuldskære danskere

Med bla. varme i rat og forsæder og fuldautomatisk klimaanlæg

 

Indrømmet. Det er ikke altid særlig sjovt at være billist i Danmark i de kolde og mørke måneder. Specielt ikke fordi kulden her højt mod nord kan bide sig fast henover store dele af efterår, vinter og forår. Nu er der hjælp forude. Hyundai lancerer nemlig såkaldte Nordic Edition udgaver af tre af sine mest populære modeller; i10, i30 og KONA. Et særligt tilbud til danske bilister, der hader vinterens kulde. Mød Nordic Edition modellerne hos Hyundai Silkeborg.

 

Tre vintervenlige modeller

 

Hyundai i10

Er man på udkig efter en vintervenlig mikrobil, tilbyder Hyundai Silkeborg en Hyundai i10 1.0 Nordic Edition til priser fra blot 109.995 kr. Det betyder, at man sparer 15.000 kr. i forhold til, hvad man ellers skulle betale for en i10 med både fuldautomatisk klimaanlæg og varme i rat og forsæder samt en omfattende liste af øvrigt udstyr.

 

Hyundai i30

Har man brug for mere plads, er den familievenlige Hyundai i30 1.0 T-GDi Nordic Edition det oplagte valg. Prisen starter ved 204.995 kr., hvilket er en besparelse på 5.000 kr. Har man brug for endnu mere plads, fås i30 stationcar fra blot 15.000 kr. mere.

 

Hyundai KONA

Hvis man som så mange andre danskere er faldet pladask for Hyundais nye, skarpe mini-SUV, Hyundai KONA, er der ingen grund til at fortvivle, bare fordi man er lidt kuldskær. Hyundai KONA leveres nemlig for tiden i en 1.0 T-GDi Nordic Edition til priser fra 209.995 kr., hvilket betyder, at man også her sparer 5.000 kr.

 

Vinterhjul til spotpris

Da den kommende vinterperiode kommer, uanset om vi kan lide det eller ej, tilbyder Hyundai for tiden et sæt komplette vinterhjul til de nybagte ejere af en Nordic Edition model til en spotpris. Prisen for vinterhjulene er blot 4.995 kr. i en Nordic Edition udgave af i10 og i30 og 5.995 kr. i en Nordic Edition udgave af KONA. Det er besparelser på mellem 1.000 og 3.000 kr. i forhold til normalprisen.

 

Læs mere her