Hyundai Tucson Limited Edition

Stærkt tilbud fra kr. 293.975,-

Hos Hyundai Silkeborg kan du svinge forbi og opleve Tucson, der nu fås som Limited Edition fra blot 293.975 kr. inklusiv levering. Det er tale om et begrænset parti, så du skal ikke hænge i bremsen, hvis du er på udkig efter en ny SUV.

I den særlige Limited Edition udgave er med 1.7 CRDi dieselmotor med 115HK 6 trins manuelt gear og der er ikke sparet på udstyret. For blot 293.975 kr. inkl. levring får du 8" touchskærm og bakkamera med dynamiske guidelines, der som en ekstra sikkerhedsfeature advarer, hvis man kommer for tæt på en forhindring, når man bakker, aktiv vognbneassistent, automatisk nødbremsesystem, Blind Spot Detection, LED baglygter, statisk kurvelys, Bluetooth, 2-zonet klimaanlæg, fartpilot, varme i forsæder og rattet, 17" alufælge, mørktonede ruder i de bagerste ruder og meget mere.

HUSK BEGRÆNSET ANTAL, så kig forbi, hvis du er på udkig efter den ultimative SUV.

Stylingpakke

Der tilbydes også en stylingpakke, der indeholder sports trinbrætter, 18" hjul, sidelister bagklapsliste samt spejcover i børstet stål. Normalpris for pakken er kr. 26.075,-, men bestiller du stylingpakke sammen med Limited Edition får du den for kr. 19.995,-.