Få 10.000 kr. i venterabat! 


Køb Hyundai i10 nu og få 10.000 kr. i venterabat

Hyundai i10 er kompakt, men størst i sin klasse. Økonomisk, men rig på attitude. Og så er der rift om dem. Til september sender Hyundai i10 Summer Edition på gaden – en veludstyret kampagnemodel af den populære og prisbelønnede i10. Prisen bliver blot 114.995 kr., og hvis man vil gøre et godt tilbud endnu bedre, skal man lægge vejen forbi Hyundai Silkeborg, Kejlstruphøjvej 2 allerede i løbet af august. For i hele august måned gives der en venterabat på 10.000 kr., og dermed fås den attraktive og rummelige i10 Summer Edition fra kun 104.995 kr.

Hyundai i10 har siden sin debut slået sit navn fast som en af de mest rummelige og pålidelige mikrobiler. Med kampagnemodellen i10 Summer Edition gør Hyundai den samtidig til en af de mest veludstyrede og prismæssigt mest attraktive på markedet.

Når kampagnemodellen triller ind hos forhandleren til september, vil der stå 114.995 kr. på prissedlen i forruden. Men gør man brug af venterabatten på 10.000 kr., som gælder i hele august måned, kan man få en Hyundai i10 1.0 Summer Edition fra blot 104.995 kr.

”Helt enkelt kan man sige, at der er 10.000 gode grunde til at besøge Hyundai Silkeborg i løbet af august. For 104.995 kr. kan man nemlig sikre sig en september-levering af en af markedets mest smarte, populære og rummelige biler i den lille klasse. Så hvis man har besluttet sig for at køre efteråret i møde i en ny i10, er der gode penge at spare på at handle nu,” siger Annegrethe Skovby, pressechef, Hyundai Danmark.

Markedets mest fejlfrie biler
For 104.995 kr. får man således en Hyundai i10 Summer Edition med masser af plads og udstyr – bl.a. touchskærm med Apple CarPlay, fartpilot, Bluetooth, aircondition og elruder foran.

Læg dertil, at Hyundai er blandt de mest driftssikre biler på markedet. Understreget af, at det internationale analysefirma J.D. Powers for nylig kårede Hyundai som et af verdens mest fejlfri bilmærker. Evnen til at producere fejlfri biler med lang holdbarhed kommer direkte kunderne til gavn, da i10 Summer Edition – som alle andre Hyundai personbiler – leveres med markedets bedste garanti på hele fem år uden kilometerbegrænsning.