Ny Mazda3


Nu i butikken

 

Den nye Mazda3 skiller sig klart ud fra mængden - ikke mindst på grund af sit opsigtsvækkende design, der bygger videre på Mazdas prisbelønnede designsprog "KODO - Soul of Motion". Resultatet er en sportslig og emotionel 5-dørs hatchback, der nu findes i butikken og en elegant og sofistikeret 4-dørs sedan, der introduceres i maj 2019.

 

Ud over designet er Mazda3 kendetegnet ved et logisk indrettet og meget overskueligt interiør med et højt kvalitetsniveau, en både dynamisk og komfortabel fremfærd samt et hidtil uset omfang af standardudstyr.

Læs mere her

 

Eksklusivt interiør

I interiøret har Mazda lagt stor vægt på at skabe en behagelig atmosfære med så få forstyrrende elementer som muligt. Det betyder, at hele instrumentbordet er meget overskueligt, og at alt kan betjenes og aflæses let og ubesværligt. De vigtigste informationer om kørslen ses i forruden, så blikket holdes på vejen. Sæderne er nyudviklet, så de støtter kroppen endnu bedre, og rattet har fået udvidet instillingsmulighederne, så alle kan opnå en komfortabel kørestilling. Kvaliteten er øget betragteligt takket være brug af bløde og lækre materialer.

 

Dynamisk og harmonisk køreoplevelse

Ny Mazda3 tilfredsstiller dem, der har en sportslig kørestil og dem, der først og fremmest lægger vægt på komfortabel og støjsvag kørsel. Til det formål har Mazda udviklet en helt ny teknisk basis, som dels er stivere til gavn for køreegenskaberne og sikkerheden men som også giver mulighed for at isolere bedre mod den støj, der opstår under kørslen. Dertil kommer en undervogn, der rammer et perfekt kompromis mellem dynamik og komfort.