Musicalgalla hos Per B


Som noget nyt vil Prinsens Musikkorps afholde kommende Salling Bank Master Series hos Per B.

Der er tale om 3 koncerter på Kejlstruphøjvej 2 og datoerne er som følger:

  • 21. september - Musicalgalla
  • 26. oktober - Slagtøjskoncert
  • 23. november  - Virtuos Violinaften. 

 

Om koncerten den 21. september kl. 19:30 - Musicalgalla

Ved denne koncert flankeres musikkorpset af to musicalstjerner, der med garanti vil synge sig direkte i hjertet på publikum.

Cristoffer Brodersen er uddannet på Det Danske Musivalakademi i Fredericia og har spillet hovedroller i adskillige musicals, bl.a. Queen-musicalen "We Will Rock You" og musicalen American Idiot. Han er desuden tidligere medlem af vokalgruppen Basix.

Rikke Hvidbjerg har medvirket i musicals som Grease, Elsk Mig I Nat og Jesus Christ Superstar og rockmusicalen American Idiot. Hun har desuden turneret med Rasmus Seebach og har sunget kor for blandt andet Sanne Salomonsen og Søs Fenger.

 

Om koncerten den 26. oktober kl. 19:30 - Slagtøj

Ved denne koncert kan slagtøjets alsidighed opleves med den svenske slagtøjsvirtuos Johan Bridger. Slagtøjsmusik rummer et utal af udtryksformer og klangfarver, som er fængende og interessante for både trænede- og utrænede ører.

John Bridger er marimba- og percussionvirtuos oger er kendt for at mestre alt fra J.S. Bach til ny og eksperiomenterende musik. Bridger har tidligere vurndet den prestigefulde "Swedish Soloist Prize" og han har spillet koncerter i hele Europa samt Rusland, Japan og USA. Han underviser desuden på musikkonservatorierne i Kbh, Odense og Malmö.

 

Om koncerten den 23. november kl. 19:30 - Virtuos violinaften

Ved denne koncert, kan du lade dig forføre af virtuost violinspil, når den unge stjerneviolinist Niklas Walentin er solist.

Niklas Walentin er dansk-schweizisk, født i 1994 og har haft violinen i hånden, siden han var seks år. Som 14-årig blev han optaget på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Han har spillet koncerter i New York, Skt. Petersburg og Beijing, ligesom han har været solist med alle danske landsdelsorkestre samt Danmarks Radios Symfoniorkester.

 

Se mere om koncerterne i Silkeborg hos Per B her

Bestil billetter her