Via Biler køber Per B i Silkeborg

Fra den 1. maj 2019 bliver Per B i Silkeborg en del af Via Biler A/S. (foto af 

 

Det betyder samtidig, at Via Bilers Toyota-aktiviteter i Silkeborg rykker ind i Per B. Christensens imponerende bilhus på Kejlstruphøjvej 2.

 

Dermed bliver Per B og Via Biler til én samlet og stærk enhed i Silkeborg, hvor kunderne fortsat vil møde de samme medarbejdere fra begge virksomheder på Kejlstruphøjvej.

 

Stort venskab mellem Per og Erik

De administrerende direktører fra de to virksomheder har altid haft et rigtig godt kollegaskab samtidig med, at de har et nært venskab, der bygger på gensidig respekt for hinanden. Derfor har Per B. Christensen og Erik Rasmussen tidligere talt om, at det kunne være helt fantastisk, hvis de to Silkeborg bilhuse en dag var én enhed.

 

Der er nemlig tale om to virksomheder, som på mange måder minder meget om hinanden. Begge har et meget stort fokus på at skabe langvarige relationer til sine kunder, hvilket betyder, at både Per B og Via Biler i Silkeborg adskillige gange har modtaget anerkendelse hos bilmærkerne for sin gode kundeservice.

 

Derudover er der tale om to virksomheder, der har fokus på at fastholde og tiltrække de dygtigste medarbejdere i branchen, og som brænder for at gøre en forskel i forhold til kunder og samarbejdspartnere hver eneste dag.

 

Derfor udtaler adm. direktør Erik Rasmussen fra Via Biler, at ”det er en drøm igennem flere år, der nu bliver en realitet. Bilhuset Per B er anerkendt langt udover Silkeborgs bygrænse, og det med rigtig god grund. Der er nemlig tale om en dygtig virksomhed med et meget dedikeret personale, som vi virkelig glæder os til, bliver en vigtig del af Via Biler”.

 

”Bilbranchen er inde i en konsolideringsfase, og mange forandringer vil ramme vores branche,” fortæller Per B. Christensen. ”Vi vil se en fremtid med elektriske biler, selvkørende biler samt et større udbud af forskellige mobilitetsløsninger, og derfor er det vigtigt, at min virksomhed – Per B – bliver del af en større virksomhed, som har en styrke og organisation til at møde de fremtidig krav,” fortsætter Per B. Christensen.

 

Hos Via Biler er det de langvarige forhold, der tæller

Grundlaget for Via Biler er ret enkelt. Via Bilers daglige mission er at skabe langvarige forhold til sine kunder, leverandører og medarbejdere. ”Det betyder, at vi er ufravigelige, når det drejer sig om, at kvaliteten skal være helt i top. Vi vil samtidig gøre alt for, at vores kunder oplever Via Biler som en bilpartner, for hvem ærlighed og hjælpsomhed er afgørende værdier i dagligdagen,” fortsætter adm. direktør Erik Rasmussen.

Det store fokus på kundernes tilfredshed er et fundament, som både Per B og Via Biler har tilfælles. ”Vi føler, at Per B og Via Biler er et stærkt match, der både nu og i fremtiden kan tilbyde kunderne fantastiske biler og samtidig være en god service- & værkstedspartner for de mange loyale kunder,” fortæller adm. direktør Per B. Christensen.

 

Blandt Danmarks største

Det nye Via Biler bliver en af landets absolut største bilforhandlere med 12 store bilhuse. Derudover er Via Biler franchisetager for Hertz Biludlejning i Østjylland samt driver brugtbilshuset ”CARS.dk” med fokus på premium brugte biler. Via Biler vil komme op på ca. 475 medarbejdere, og forventningen er et salg på mere end 15.000 nye og brugte biler i 2019, hvilket vil betyde en samlet omsætning på omkring kr. 2 mia.

Per B. Christensen bliver tilknyttet Via Biler som rådgiver

Via Biler er taknemmelige for, at Per B. Christensen har valgt at takke ja til at blive tilknyttet Via Biler som rådgiver. ”Per er en ekstrem dygtig forhandler, der sammen med sin dejlige familie har skabt en ekstraordinær, god virksomhed for medarbejdere og kunder i Silkeborg, og derfor er vi ydmyge og stolte over, at det er lykkedes at tilknytte Per som en vigtig rådgiver for Via Biler A/S,” fortæller Erik Rasmussen.

 

Per B Leasing

Per B. Christensen fortsætter sammen med sin familie og sin nuværende salgschef Allan Lykke Sørensen i bilbranchen, idet de lige nu er i planlægningsfasen i forhold til etablering af et selskab, der sætter fokus på salg og leasing af primært premium brugte biler i Silkeborg.

 

Yderligere informationer

Kontakt:

Adm. direktør for Via Biler, Erik Rasmussen på mobil 4036 5051
Adm. direktør hos Per B, Per B. Christensen på mobil 4017 0894

Ægteparret Per B. Christensen (tv) og Anette Christensen (ejerfamilien af virksomheden Per B) samt Erik Rasmussen og Peter Monk (th), begge fra Via Biler. (Foto: Martin Ballund, Midtjyllands Avis)