Skade på din bil?

Er du uheldig og får en skade på din bil, vil vi hjælpe dig. Vores skadecenter er specialister i skadereparationer og laver din bil, så den bliver lige så god som før - og vi bruger naturligvis originale reservedele.

Vil du være sikker på at garantierne på din bil opretholdes er det en god idé at kontakte os for reparation af en skadet bil.

Frit værkstedsvalg

Vi oplyser dig om det frie værkstedsvalg, så kontakt os ved skade på din bil og vi hjælper dig med forsikringen.

Flere forsikringsselskaber prøver at diktere eller opfordre uheldige bilejere til at benytte de værksteder, de arbejder sammen med, og det er ikke nødvendigvis et autoriseret værksted. Det kan der være flere grunde til, men en af grundene kan være for at spare på prisen bla. på originale reservedele. En anden grund kan være for at dit forsikringsselskab har lovet et vist antal skader overfor værkstedet for at opnå rabatter.

 

Så stil krav til dit forsikringsselskab, så du ikke kommer ud for efterfølgende, at fabriksgarantien p.g.a. værkstedet ikke er gældende længere. Vi er det eneste værksted i Silkeborg, der har autorisation til reparation af Ford, Mazda, Suzuki og Hyundai.

Ring til skadechef, Peder Boldsen tlf. 87206587 og han hjælper dig med resten.

Du får gratis lånebil i perioden

Når din bil er på værksted hos os for at få lavet en skade, får du stillet en gratis lånebil til rådighed

  • inkl. 100 km pr. dag
  • inkl. forsikring
  • excl. brændstof
  • overkørte km kr. 3,10/km
  • Der er selvrisiko på 5.000 kr. v/skade på lånebil. Hvis du vil have nedsat denne til 1.000 kr. kan du vælge at indbetale 75 kr/dag.

Find dit forsikringsselskab her

For at hjælpe dig har vi oprettet links til forsikringsselskaberne:

Alka  -  Alm. Brand  - Codan  -  FDM Forsikring  -  FOMO  -  GF Forsikring  -  Gjensidige  -  IF forsikring  -  Lærerstandens  - Nykredit Forsikring  -  Topdanmark Tryg