ENESTE i Silkeborg

Det er let at finde et autoriseret Hyundai bilhus

Den 1. december 2016 er Per B. den eneste autoriserede Hyundai forhandler og serviceværksted i Silkeborg, hvilket gør det lettere at finde ud af, hvor din Hyundai kan blive serviceret efter forskrifterne og hvor du kan køre hen og finde en ny Hyundai.

 

Hyundai biludstillingen i bilhuset er helt klar. Der er blevet bygget til og lavet en del om i det eksisterende byggeri. I alt er det blevet til ekstra 700 m2 flot udstilling med fuld kælder.

 

Til alle Hyundai ejere: Det bliver ikke den store forandring at dit nuværende autoriserede Hyundai værksted/bilhus flyttes til Per B. kun, at du skal til at køre et andet sted hen for at få autoriseret service. Du bliver taget godt imod, og du møder den ekspertise, der skal til for at hjælpe, vejlede og udføre den perfekte service til dig og din Hyundai.

Vi vil naturligvis gøre det bedste vi har lært overfor alle Hyundai ejerne, ligesom vi gør overfor alle de øvrige kunder vi har/får i forretningen.

En Hyundai har 5 års fabriksgaranti, og kommer du til os, får du alle tekniske opdateringer til din bil og alle garantier og mulighed for kulance opretholdes.

Kom forbi Kejlstruphøjvej 2 og giv os tilladelse til at oprette dig i MinHyundai.