Tectyl undervognsbehandling i Silkeborg

​Danmarks mest moderne Tectyl undervognsbehandlings- og rustbeskyttelses center er åbnet den 1. januar 2017 ved siden af Via Biler i Silkeborg. Tectylcenteret Silkeborg byder på top moderne udstyr, kabiner, sprøjter og tørrekabine, som gør selve ventetiden kortere for kunden. Hvor andre undervognsbehandlings centre tager op til 3-4 dage om en behandling kan Silkeborg Tectylcenter gøre det på max. 2 dage pga. en super effektiv tørrekabine.

Kontakt Via Biler for tidsbestilling på 87221022 eller brug bookingformular her

Hvis du vil sikre dig det bedste for din bil, kan du også spørge om et gratis rusttjek hos Via Biler inden du sender bilen til rustbeskyttelse - vi gennemgår alle bilmærker og kommer med anbefalinger.

Processen i en undervognsbehandling hos Tectylcenter Silkeborg

 1. Bilen skilles ad

 2. De løse dele opbevares (i egen vogn)

 3. Rengøring af bilen

 4. Bilen køres i tørrekabine

 5. Bilen køres i behandlingskabine 

 6. Bilen pakkes ind (den får en plastichætte på)

 7. Bremserne pakkes ind

 8. Hulrum Tectylbehandles

 9. Undervogn behandles med Tectyl

 10. Tjek af behandling

 11. Bilen renses

 12. Bilen vaskes grundigt

 

Tectyl undervognsbehandling hvorfor

Her hos Via Biler i Silkeborg bruger vi Tectyl til at undervognsbehandle din bil med. Tectyl har 75 års erfaring i forhold til produkter, metoder og konstant udvikling, så det er absolut en kvalitets rustbeskyttelse vi arbejder med.

Der er fokus på miljø og samtidig længere levetid på din bils undervogn i forhold til klimaet her i Danmark. Vi har pga. frost og sne meget mere forbrug af salt på vejene og dermed større behov for at beskytte vores biler, så hvis du vælger at få din bil undervognsbehandlet holder du udefra kommende rust fra bilen, den har en bedre gensalgsværdi og der vil være færre reparationsudgifter, som følge af rustdannelser under vognen.

Vælger du Tectyl undervognsbehandling hos Via Biler i Silkeborg får din bil en rustbeskyttelse uden opløsningsmidler til stor gavn for miljø og personalet som arbejder med produkterne.

Aflevering af bilen

Du afleverer bilen hos Via Biler, Kejlstruphøjvej 2, og vi sørger for at bilen får rustbehandlingen udført på Tectylcenter Silkeborg, og du kan typisk hente bilen allerede 2 dage efter hos Via Biler.

Lejebil er en mulighed hos Via Biler og du kan også leje bil igennem Hertz som også er på Kejlstruphøjvej 2.